Website of webshop Marketing

Wij ontwerpen uw website op maat

Wanneer u een website door ons laat ontwerpen houdt de service niet op bij de aflevering en publicatie van uw website op het internet. Ook na oplevering van de website blijft deze service onverkort van kracht.

Wij realiseren ons dat niet iedereen even snel antwoorden heeft op bepaalde vragen met betrekking tot hun eigen website. Vaak kunnen wij u op dat moment hetzij per email of telefonisch verder helpen. De ervaring leert dat deze vragen in de eerst maand na aflevering het meeste voorkomen. Wij helpen u graag daarbij.
U krijgt snel, uiterlijk binnen 48 uur, antwoord.

In een aantal gevallen komt het voor dat de klant toch het onderhoud en de upgrade van zijn of haar website niet zelf wil verrichten.
IkOntwerpUwwebsite.nl biedt deze klanten maximaal 6x per jaar bij wijze van onderhoud een upgrade aan voor zijn website tegen een laag bedrag van 100 euro op jaarbasis. Op deze wijze bent u verzekerd van het feit dat u website goed onderhouden wordt en dat de door u aangereikte vernieuwingen op een deskundige wijze worden verwerkt.

Wij werken met een uitgebreide Serviceovereenkomst waarin Doelstelling en Uitgangspunten van ikontwerpuwwebsite in genoemd staan enaansluitend het belang daarbij voor u als klant. U krijgt bij ons snel antwoord op uw vragen. Uiterlijk binnen 48 uur. Wij verzorgen gratis de periodieke contrĂ´les op uw website met betrekking tot response en links. Bovenal willen wij dat u tevreden bent over uw website, de werking ervan en de resultaten die u ermee bereikt. Wij zijn tevreden wanneer u dat ook bent.
Leest u hier de serviceovereenkomst .De serviceovereenkomst is in alle gevallen leidend bij ons handelen.